Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

   Ο πρόεδρός μας κ. Αδαμίδης και όλη η ΑΕΚ θα προσπαθήσουμε με νύχια και με δόντια να διώξουν τον Μαρινάκη από πρόεδρο της Surer Leag και όλα τα άλλα καθάρματα, όπως τον Μπέο.

ΕΙΠΑΝΕ ΝΑΙ

   Ο Καλά και ο Κάρλος θα έρθουν στην ΑΕΚ την νέα σαιζόν και αυτό είναι πλέον σίγουρο. Τώρα ψάχνουμε για αντικαταστάτη του Σκόκο. Επίσης θέλουμε να πάρουμε τον Τσουκαλά από την Ουντινέζε ο οποίος είναι μόνο 19 ετών. Ο Μπέλεκ υπέγραψε σήμερα για τον ερχομό του στην ΑΕΚ την επόμενη σαιζόν.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΚ

   Ο Κολοσσός (Δέλλας) υπέγραψε για άλλον έναν χρόνο - μάλλον τον τελευταίο της ποδοσφαιρικής του καριέρας - να μείνει στην ΑΕΚ.
   Σήμερα κλείσαμε τον Μπέλεκ και του χρόνου θα είναι και αυτός στην ΑΕΚ. Επίσης αποδεσμεύσαμε τον Γιάχιτς και το βαρύ του συμβόλαιο. Το Σαββατοκύριακο υπέγραψαν Χοσέ Κάρλος και Καλά. Θέλουμε ακόμα τον Αλάρ τον Γάλλο και από ημέρα σε ημέρα θα υπογράψει και αυτός. Με όλες αυτές τις αλλαγές θα ανεβάσουμε το επίπεδο της ΑΕΚ.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΚ

   Ο 6ος ποδοσφαιριστής που έχει στον νου του ο Χιμένεθ είναι ο Μπέλεκ, ο άσσος του Πανθρακικού. Μετά την παραμονή του Λίμπε περιμένουμε να υπογράψει και ο Δέλλας.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΛΙΜΠΕ

   Χτες υπέγραψε ο Λίμπε για άλλον έναν χρόνο με την αγαπημένη μας ΑΕΚΑΡΑ και εδώ θα τελειώσει την καριέρα του. Περιμένουμε να υπογράψει και ο Δέλλας από μέρα σε μέρα. Επίσης θα πάρουμε τους τρεις Ισπανούς από την Σεβίλη και τον Γεωργιάδη.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ

   Ήδη πριν από μία εβδομάδα πήραμε τον Σιαλμά, τον άσσο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θέλουμε επίσης να πάρουμε τον ΚΑΛΑ, τον ΑΚΟΣΤΑ και τον ΚΑΡΛΟΣ, τους άσσους της Σεβίλλης. Θέλουμε και τον Γεωργιάδη, τον στράϊκερ του ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΥ. Του χρόνου με αυτούς τους παίχτες, το πρωτάθλημα θα είναι δικό μας!

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΕ

   Το μπακ του Πανιώνιου ήταν η πρώτη μεταγραφή για εμάς την μεταγραφική περίοδο αυτή. Άλλη μεταγραφή που κάναμε είναι ο Μπουγαίδης, ο 18χρονος του Άρη. Επίσης θέλουμε να πάρουμε τον Γεωργιάδη και άλλον έναν επιθετικό του Πανσεραικού.