Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙΔΗ

Πήραμε το Γιώργο Κατίδη αρχηγό της εθνικής νέων που έφτασε πριν από ένα μήνα περίπου στον τελικό του Euro από τον Άρη. Θεωρείτε από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και είναι η καλύτερη μεταγραφή της ΑΕΚάρας μας για φέτος. Έχει ήδη αρχίσει τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ

Αν και ηττήθηκε η ΑΕΚάρα μας από τον Αστέρα Τρίπολης με 0-1 στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος οι μικροί του Βλάχου ήταν καλύτεροι και άξιζαν τη νίκη, όμως δέχτηκαν ένα φτηνό γκολ από τραγικό λάθος του Κωσταντόπουλου. Είχαν την κατοχή της μπάλας και έλεγχαν το παιχνίδι καθώς είχαν και πολλές ευκαιρίες για γκολ και έναν υπέροχο κόσμο στις εξέδρες (15.000 περίπου).

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΜΠΙΣΤΟΛΙ

Αποκτήσαμε τελικά το Φουρτάδο από την Παναχαϊκή, τον 29χρονο σέντερ φορ και πρώτο σκόρερ της β' εθνικής με διετές συμβόλαιο με 40.000 ευρώ το χρόνο.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΤΑΔΟ

Ο Σταύρος Τσουυκαλάς έμεινε ελεύθερος από τον παοκ και έρχεται να υπογράψει στην ΑΕΚ ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Γιώργο Ιωαννίδη από την βαζέλα. Ο Φουρτάδο πρώτος σκόρερ της β' εθνικής από την Παναχαϊκή θα υπογράψει αύριο διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚΑΡΑ μας.

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΔΙΕΚΟΠΗ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Το φιλικό εναντίον της Νοτς Κάουντι διεκόπη οριστικά στο ημίχρονο γιατί ο χώρος είναι ακατάλληλος για ποδόσφαιρο λόγω της δυνατής βροχής, το σκορ είναι 1-0 υπέρ της αγγλικής ομάδας.

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΘΕΩΜΑΣ

Πρόεδρος της ΑΕΚ που αποφασίστηκε από τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ είναι ο Θωμάς Μαύρος με τον Δημητρέλο να είναι Διευθύνων σύμβουλος και τον Κασνακίδη να παραιτείτε.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Νικήσαμε με 3-1 τη Ρέξαμ έχοντας πολλή καλή εικόνα σε ολόκληρο τον αγώνα, τα γκολ ο Παπαδημητρίου, ο Γροντής και ο Καλογέρης.  Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε γκολ από αδράνεια των αμυντικών στο πρώτο λεπτό ενώ μετά είχαμε την κατοχή της μπάλας και πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλή καλή κυκλοφορία της μπάλας, κατοχή και κυρίως πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ όπου τρεις από αυτές μετουσιόθηκαν σε γκολ με Παπαδημητρίου, Γροντή και Καλογέρη.

Δείτε την βασική εντεκάδα της ΑΕΚ: Κωσταντόπουλος, Γιάγκο, Ματεντζίδης, Τσαμουρλίδης, Αρκούδας, Γκερέιρο, Ρίκκα, Λαγός, Κουρέλας, Φούντας, Σταματής.